Шановні покупці! 

Раді повідомити Вам, що в нас з`явилися 3 нові препарати виробництва ТМ Named, Італія

 
1.   Neuronam®/Нейронам, таблетки №30 -   інноваційна рослинна формула на основі звіробою, шафрану, грифонії, лимонника і вітамінів групи В і D для нормального функціонування нервової системи, підтримки ментального здоров`я і психічного благополуччя, покращує настрій і знімає нервову напругу.  
 
2.   Cistinam D®/Цистінам Д, саше №14 -рослинний комплекс на основі журавлини, D-манози і мальви для купірування запалення і дизурічних симптомів в сечовивідних шляхах. Завдяки своїм активним складовим Cistinam D підтримує здоров`я сечовивідних шляхів, порушуючи фіксацію патогенних мікроорганізмів до слизових оболонок, надаючи протизапальну і антисептичну дії.  

3.   Aminonam®/Амінонам, саше №30   - це унікальна комбінація амінокислот, які забезпечують організм азотом. Допомагає збалансувати харчовий раціон у людей з низьким споживанням білку, у веганів і вегетаріанців, а також в разі високих білкових втрат пов`язаних з опіковою та променевою хворобами, післяопераційним періодом, періодом реконвалесценції після тяжких захворювань та у разі посилених фізичних навантажень. 
 
 
Повернутися назад Опублікована: 05 серпня 2021 р.